KERSTPAKKETTEN

Een kerstpakket is een heerlijke feestelijke oppepper voor personeel, klanten of partners. Maar ook voor andere gelegenheden zoals Pasen, Sinterklaas of gewoon tussendoor kunnen wij bij Inpakhuis Erkin voor u diverse thema pakketten verpakken. U levert de producten, wij stellen een mooi pakket samen waarmee u uw klant, medewerkers of partner ontzettend blij mee maakt.

Onze werkwijze is voor u heel eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen, is ons de benodigde producten en gewenste verpakking te leveren. Vervolgens gaan wij aan de slag door alle producten tot een mooi pakket samen te voegen. Uiteraard staat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel en leveren wij gegarandeerd een resultaat waar u tevreden mee bent. Wij bieden u “niet tevreden, geld terug garantie”.

Kerstpakketten zijn de meest voorkomende thema pakketten die wij verzorgen. Echter is het natuurlijk ook mogelijk om op andere feestdagen of zomaar tussendoor thema pakketten te verpakken. Denk bijvoorbeeld aan paaspakketten met paaseitjes, eierdopjes, en chenille paaskuikentjes. Of Sinterklaaspakketten met kruidnoten, een chocoladeletter en een juten zak. Alles wat u ons levert, verpakken wij mooi en netjes. Verras uw personeel, partners of klanten eens met een origineel thema pakket!