INPAKKEN

Inpakhuis Erkin. is de oplossing voor onder andere het handmatig en of machinaal inpakken van producten. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van alle soorten verpak- , inpak- en ompakwerkzaamheden. Ook kunnen wij het handmatig inpakken van brochures en mailingen voor u verzorgen. Door onze uitstekende vakkennis bent u er zeker van dat wij uw opdrachten snel en kwalitatief verwerken. En dat allemaal tegen zeer scherpe tarieven! In meeste gevallen mag u zelf beslissen wat u betaalt.

Inpakken van uw goederen in doosjes, (sta)zakjes, silo’s , kokers , clip strips of omdozen.

• Montage van halffabricaten naar eindproduct.
• Displays opbouwen en afvullen.
• Inpakken van geschenkartikelen en kerstpakketten.

inpakken, inpakhuis, assembleren assemblage

Wij kunnen uw opdrachten per direct in ontvangst nemen, ons team van experts staat klaar! Ook opdrachten op het laatste moment zijn geen probleem. Onze werktijden vallen ruim: Wij kennen geen 9-17 mentaliteit. wij werken ook ’s avonds en in het weekend. Ons modern, alles volgens de HACCP normeringen ingerichte inpak ruimte geeft ons de mogelijkheid om op een zeer efficiënte manier te werk te gaan. Met deze eigenschappen kunnen wij u op zeer korte termijn van dienst zijn!

Bovendien beschikken wij over een groot magazijn. Hierdoor kunnen wij u tevens de optie bieden om uw producten op te slaan. Ook voor een korte periode.

Last-minute opdrachten
Soms komt een opdracht op het laatste moment. Bij zulke opdrachten garanderen wij de beste en snelste service. Ook hiervoor klopt u succesvol bij inpakhuis Erkin aan.. Door een grote poule direct beschikbare werknemers, brengen wij ook uw last-minute opdracht binnen de krappe termijn tot een succes, gegarandeerd!